Se Aposjni Zolak (Den Sista Gryningen) – en konsert mot dödsstraff!

KL 18.00 den 5 oktober gav en rad framstående belarusiska musiker och artister en konsert – med enbart nyskrivet material – mot dödsstraff. Projektet, som går under namnet ”Aposjni Zolak” (Den sista Gryningen) inledde en veckolång kampanj som belarusiska människorättsförsvarare drev fram till och med den internationella dagen mot dödstraff den 10 oktober. Konserten filmades och sändes live via flera belarusiska internetmedier (liksom här på Östgruppens hemsida). Nu finns den även upplagd på YouTube. Missa den inte!

Och glöm inte att skriva på människorättscentret Vjasnas petition mot dödsstraff: http://dp.spring96.org/en/sign

 

 

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.