Gåvor

Vill du stödja Östgruppens verksamhet så överför gärna ett bidrag via swish eller bankgiro. Skriv ”gåva” och uppge din e-postadress i meddelandefältet. Ryms inte informationen där så skriv till info@ostgruppen så att vi kan bekräfta mottaget bidrag. Det går så klart även alldeles utmärkt att stödja verksamheten månadsvis via autogiro, se instruktioner nedan.

Tid är pengar” men för en ideell organisation som Östgruppen innebär pengar också tid. Tid att arbeta ännu mer med opinionsbildning, information och utbildning om mänskliga rättigheter med fokus på Östeuropa. Genom ditt bidrag kan vi på olika sätt fortsätta att stötta våra kollegor i Öst!

För den som önskar finns möjlighet att stödja Östgruppen via autogiro. För att betala via autogiro behöver du ge oss ett autogiromedgivande. Välj ett av följande alternativ:

1. Skriv ut blankett (autogiro)

Ditt medgivande för gåvor via autogiro ger du genom att skriva ut och fylla i vår blankett för autogiromedgivande. Skicka sedan den underskrivna blanketten till:

Östgruppen
Tegelviksgatan 40
116 41 Stockholm

2. Beställ blankett (autogiro)

Beställ en autogiroblankett från Östgruppen genom att skicka oss dina adressuppgifter. Det gör du enklast genom att fylla i vårt formulär som du når genom att klicka på knappen nedan.

  • Ett autogiromedgivande gäller tills vidare och kan när som helst sägas upp genom att kontakta oss eller via din bank.

Swisha ditt bidrag till Östgruppen på nummer: 123 219 2896, eller:

Skanna en QR-kod direkt i din swish-app

Om du vill kan du swisha din gåva genom att skanna en QR-kod direkt från din swish-app. Du hämtar QR-koden genom att trycka på den knapp med det belopp du önskar bidra med nedan. Det går bra att ändra beloppet i appen när du skannat koden om du önskar.

Det går bra att ge ett bidrag till Östgruppens verksamhet via vanligt bankgiro.

Gåvor via bankgiro:

Östgruppens bankgiro är: 205-2447. Skriv “gåva” och din e-postadress i meddelandefältet när du betalar så att vi kan bekräfta mottaget bidrag.

För frågor eller ytterligare information, skriv till [email protected] eller ring till oss på 08-56 26 71 20.

Bild sidhuvud(bearbetad): hitcrazy.ru, via uhron.com

Rulla till toppen

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.