Bli medlem

Medlemskap i Östgruppen kostar 300 kr per år (200 kr för studerande, arbetssökande och pensionärer) och avgiften betalas via swish eller bankgiro. Skriv ”Medlem” och uppge din e-postadress och ditt namn i meddelandefältet. Ryms inte informationen där så skriv till info@ostgruppen så att vi kan bekräfta mottagen medlemsavgift. Du kan även välja att betala via autogiro. Följ anvisningarna nedan för det alternativ som passar dig bäst.

Brinner du också för mänskliga rättigheter i Östeuropa? Bli medlem och gör din röst hörd! Vi är en ung och förhållandevis liten förening som gärna vill växa och varje enskild medlem gör verkligen skillnad. Som medlem får du regelbunden uppdatering om vad som sker i föreningen och för den som vill finns det möjligheter att engagera sig i vårt arbete på olika sätt.

Med autogiro betalar du din medlemsavgift per månad. För att betala via autogiro behöver du ge oss ett autogiromedgivande. Välj ett av följande alternativ:

1. Skriv ut blankett (autogiro)

Skriv ut och fyll i vår blankett för autogiromedgivande. Skicka sedan den ifyllda och underskrivna blanketten till:

Östgruppen
Tegelviksgatan 40
116 41 Stockholm

2. Beställ blankett (autogiro)

Beställ en autogiroblankett från Östgruppen genom att skicka oss dina adressuppgifter. Det gör du enklast genom att fylla i vårt formulär som du når genom att klicka på knappen nedan.

  • Ett autogiromedgivande gäller tills vidare och kan när som helst sägas upp genom att kontakta oss eller via din bank.
  • Vill du stödja Östgruppen med mer än bara avgiften kan du välja att betala ett högre belopp. Det finns både färdiga förslag och möjlighet att själv välja belopp angivna på blanketten.

Swisha din medlemsavgift till Östgruppen på nummer: 123 219 2896, eller:

Skanna en QR-kod direkt i din swish-app

Om du vill kan du skanna en QR-kod direkt från din swish-app. För aktuell QR-kod – tryck på den knapp nedan som gäller dig (du kan själv ändra beloppet i appen innan du swishar, om du vill). Kom ihåg att skriva ”medlem” och att uppge din e-postadress i meddelandefältet).

Betala medlemsavgiften (liksom eventuella gåvor) med vanligt bankgiro:

Betalning via bankgiro

Östgruppens bankgiro är: 205-2447. Ange “medlemskap”, ditt namn och din e-postadress i meddelandefältet när du betalar. Avgiften är 300 kr per år för fullt betalande (för studerande, arbetssökande och pensionärer är avgiften 200 kr). 

För frågor eller ytterligare information, skriv till [email protected] eller ring till oss på 08-56 26 71 20.

Bild sidhuvud (bearbetad): hitcrazy.ru, via uhron.com

Rulla till toppen

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.