Östgruppen uppmanade internationella ishockeyförbundet att flytta VM 2014 från Belarus (Vitryssland)

bild(8)
Östgruppens ordförande Martin Uggla och internationella ishockeyförbundets ordförande René Fasel

Under fredagsmorgonen genomförde Östgruppen en aktion vid internationella ishockeyförbundets kongress i Stockholm. Aktivister från Östgruppen delade ut informationsbroschyrer till kongressdeltagarna, som representerade de olika nationella ishockeyförbunden, och uppmanade ishockeyförbundet att flytta VM 2014 från Belarus (Vitryssland).

Östgruppens ordförande Martin Uggla försökte också överlämna broschyren till internationella ishockeyförbundets ordförande René Fasel och det belarusiska ishockeyförbundets ordförande Jauhen Varsin. Båda vägrade dock att ta emot den.

Efter utdelningen avslutades aktionen med en kort demonstration utanför kongresshotellet.

Se bilder och filmklipp från aktionen här:


 

bild(6)
Utdelning av informationsbroschyrer vid Ishockeyförbundets kongress

Broschyrens framsida…:bild(4)

…insida…:

bild(3)

bild(10)

…och baksida:

2013-05-17 11.23.07

 

Camera 360

Rulla till toppen