Medlemsmöte med fokus Ukraina

Östgruppen arrangerar ett medlemsmöte om Ukraina inför tvåårsdagen av Rysslands fullskaliga invasion. Mötet kommer att hållas den 22 februari (torsdag) kl 18.30 på Världsbiblioteket i Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40 i Stockholm. Du som inte kan närvara fysiskt kan istället delta på mötet digitalt via Zoom (OBS! obligatorisk föranmälan). 

Vår gäst Anna Platunova, från den ukrainska organisationen Helping to Leave, kommer att berätta om deras fortsatta arbete med flyktingar och evakueringar från ockuperade ukrainska områden. Anna Platunova besökte oss senast för ett år sedan för ett liknande samtal. Mötet kommer att hållas på engelska.  

Vi kommer självklart också att ta upp den aktuella situationen i Ukraina och prata om hur vi kan stödja Ukraina och människorättsrörelsen i landet .Östgruppens Philipp Galtsov kommer att leda samtalet. Vi ska också prata om Östgruppens verksamhet samt aktiviteter för medlemmar i 2024.  

Det kommer också att finnas tillfälle att prata med varandra. Östgruppen bjuder på fika! Föranmäl dig därför gärna så att vi vet hur många vi blir. Deltar du via Zoom behöver du också föranmäla dig så att vi kan skicka dig en länk till eventet. Anmälan skickar du till [email protected]

Varmt välkomna!

Rulla till toppen