Arbetet.se: ”Flytta hockey-VM 2014 från Vitryssland”

”[…] I Sverige vänder sig samtidigt Östgruppen, en organisation för mänskliga rättigheter i Östeuropa, till det svenska ishockeyförbundet och ber att det ska agera för att VM 2014 flyttas.

VM ger president Alexander Lukashenko och hans regim oförtjänt internationell legitimitet, anser kritikerna. Och VM är utan tvekan ett prestigeprojekt för Vitrysslands politiska ledning. Flera ministrar ingår i organisationskommittén, som leds av premiärminister Michail Mjasnikovitj.[…]”
Arbetet.se

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.