SvD: Så tystas de kritiska rösterna

”…I en ny rapport från Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter redogörs för hur repressionen arbetar i Lukasjenkos Vitryssland (på köpet får man också en inblick – med likheter och skillnader – i läget i Ryssland).

Uppgifterna i Så tystas de kritiska rösterna om hur den vitryska diktaturens arbetsmetoder är hög grad hämtade från Vesna, den organisation som Beljatsikij är ledare för. Det är inte någon tillfällighet att man försöker tysta honom.”
Svenska Dagbladet

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.