Ned med vapnen! – demonstration för fred

KOM OCH DEMONSTRERA FÖR FRED NU PÅ SÖNDAG! NED MED VAPNEN!

Vi protesterar mot alla krigsförberedelser som just nu pågår och kräver en fredlig lösning! Vi fördömer den ryska regimens aggressiva agerande i Ukraina och förtrycket mot ryska oliktänkande. Vi uppmanar alla aktörer, inklusive Sveriges regering, att omedelbart öka ansträngningarna för en diplomatisk lösning av konflikten.

Det bästa sättet att stoppa ett krig är att se till att det aldrig bryter ut. Ned med vapnen! Arrangörerna vill med anledning av detta uppmana alla som kan att delta i en demonstration för fred på Odenplan i Stockholm NU PÅ SÖNDAG den 20 februari kl 13.00.


Demonstrationen arrangeras av Svenska Freds tillsammans med ett antal andra freds- och människorättsorganisationer, i skrivande stund följande: Cirkus Cirkör, IKFF, Kvinna till Kvinna, Kristna Freds, Läkare i Världen, Olof Palmes Internationella Center, PRO Global, Right Livelihood, Stockholms Freds, Tro och Solidaritet, War Child och Östgruppen.

→ Information om talare och annan viktig info uppdateras löpande i evenemanget på Facebook och på denna sida: https://www.svenskafreds.se/engagera-dig/ned-med-vapnen/. Demonstrationstillstånd är inskickat och när detta besvarats vet vi exakt plats.

Rulla till toppen