Medlemsmöte om Ukraina

Med anledning av situationen i Ukraina bjuder vi in till ett medlemsmöte på det temat. Medlemsmötet kommer att hållas den 14 mars kl 18.30 på Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40 i Stockholm men det kommer också att gå att följa mötet digitalt via Zoom.

Anders Mattsson från styrelsen och Jon Fridholm på kansliet besökte Ukraina så sent som i november 2021 och de kommer dela med sig av sina erfarenheter från resan.

Kyjivborna Aleksandr och Olga Parhomenko berättar om dagens situation i staden och om hur de hjälper sina grannar att överleva invasionen.

Vi kommer självklart också att ta upp den aktuella situationen i Ukraina som ändras minut för minut. Vi kommer också prata om hur vi kan stödja Ukraina och demokratirörelsen i Ryssland. Östgruppens Philipp Galtsov berättar om situationen i Ryssland och ger konkreta tips.

Det kommer också att finnas tillfälle att prata med varandra över en fika – något som också är viktigt i denna svåra situation.

Östgruppen bjuder på fika! Föranmäl dig därför gärna så att vi vet hur många vi blir. Deltar du via Zoom måste du också föranmäla dig så att vi kan skicka länken. Anmälan skickar du till [email protected].

Varmt välkomna! 😊

Hälsningar, Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter

Rulla till toppen