Martin Uggla näst mäktigast i biståndsdebatten 2022

Östgruppens seniore rådgivare och presstalesperson, Martin Uggla tilldelades i år andraplatsen i Global Bar Magazines årliga rankning av den svenska biståndsdebattens mäktigaste personer, efter Amnesty Sveriges ordförande Parul Sharma som tog förstaplatsen. I motiveringen motiveringen står det: ”Även om Belarus inte står i centrum lika mycket som för ett år sedan då Martin Uggla var biståndsdebattens mäktigaste, så syns och märks han och Östgruppen mycket, inte minst i samband med kriget i Ukraina och vad som händer i Ryssland. Han är aktiv i debatten, deltar i seminarier, skriver upprop och är ofta intervjuad av medier. Som ordförande för en liten organisation har han fått ett stort genomslag.”

Grattis till en välförtjänt Martin! Och grattis till Parul också.

Rulla till toppen