Information från Valberedningen inför årsmöte 29 april

Hej Östvänner,

Hoppas ni mår bra, tiderna till trots!

Det var ju bara fem månader sen vi hade vårt årsmöte, men icke desto mindre är det nu dags för oss på valberedningen att kavla upp armarna igen och börja valberedandet.

Som en demokratisk förening, kommer årsmötet att välja på ett år: ordförande, kassör, styrelseledamöter (högst 5 enligt stadgar), styrelsesuppleanter (högst två enligt stadgar), en intern medlemsrevisor och suppleant till intern medlemsrevisor samt valberedning.

Vi ser gärna att vi har en aktiv styrelse som har tid och engagemang att bidra med. Man förväntas delta på styrelsemöten ( cirka 8 på ett år) och styrelse- & personaldagarna.

Skicka gärna era nomineringar senast den 31 mars tisdag till [email protected] och uppge vem du nominerar, varför och kontaktuppgifter till personen. Vi söker särskild medlemsrevisor i år.

Årsmötet planeras till den 29 april och ett preliminärt förslag från valberedningen ska skickas ut till medlemmarna senast onsdagen den 15 april. Slutgiltigt förslag presenteras på årsmötet.

Vi vill också passa på och påminna om medlemsavgiften. Medlemskapet kostar 300 kr per år och sätts in på Bankgiro: 205-2447 eller överförs via Swish: 123 219 2896. Ange ”medlemskap: (Namn) (e-post)”.

Njut av vår sol!
Valberedningen
Jana & Amanda

Rulla till toppen