Ny insamling till stöd för relegerad student!

Vi i Östgruppen har återkommande samlat in pengar för att kunna hjälpa Hanna Smilevitj som redan 2018 blev relegerad från sitt belarusiska universitet på grund av sitt politiska engagemang. Hon läser journalistik på distans på ett ukrainskt universitet medan hon fortsätter sin politiska aktivism på hemmaplan. Tillsammans har vi hjälpt henne med tidigare studieavgifter och vi hoppas nu kunna finansiera även innevarande termins kostnader på detta sätt.

Som en ytterligare uppmuntran till er som vill delta i insamlingen har en anonym givare lovat att själv bidra med en krona för varje krona som denna insamling ger. Ditt bidrag kommer på så vis att bli dubbelt så värdefullt!

Hanna är väldigt tacksam för det stöd hon hittills har fått genom dessa insamlingar. Varje gåva, stor som liten, mottages med tacksamhet. Eventuellt överskott från denna insamling kommer att gå till kommande terminsavgifter.

Vill du också bidra till insamlingen? Swisha då ditt bidrag till Östgruppen på nummer: 123 219 2896 (alternativt skannar du QR-koden nedan direkt i Swish-appen). Glöm inte att skriva ”Smilevitj” i meddelanderaden. Du kan också bidra till kampanjen genom insamlingen på Facebook: https://www.facebook.com/donate/818195235594828

Tack för ditt stöd!

QR-kod för dig som vill swisha (fyll själv i det belopp du vill bidra med efter att ha skannad koden i appen):

Rulla till toppen