Östgruppen söker engagerad IT-tekniker

Logga_utvald_524x330pxÖstgruppen söker en IT-tekniker med färdigheter i webbutveckling på 65 %. Vi söker dig som har stor förmåga att ta eget ansvar och arbeta självständigt, men som samtidigt tycker om att jobba tillsammans med andra.

Östgruppen är en ideell medlemsstyrd organisation. Vi verkar för demokrati och mänskliga rättigheter i Östeuropa. Vårt arbete är inriktat på samarbete med organisationer i regionen samt informationsspridning och opinionsbildning i Sverige. Idag är vi elva personer anställda på vårt kansli i Stockholm.

Som IT-tekniker kommer du att ha det övergripande ansvaret för Östgruppens IT-system. Du ansvarar för den löpande administrationen av de IT-lösningar som redan är i bruk och tar fram förslag på nya lösningar för att möta uppkomna eller framtida behov. Du är också en kompetent webb-utvecklare som underhåller och utvecklar våra webbsidor. Du kan även bygga kampanjsidor och skapa multimedia-material när det behövs i Östgruppens informationsarbete. Du hjälper även kansliet med vardagliga IT-problem. Du måste kunna lite av varje eftersom du kommer att jobba på alla nivåer i Östgruppens IT-miljö.

Kompetenskrav:

  • Relevant utbildning, god kunskap i hur man bygger och administrerar IT-system för kontorsmiljöer.
  • Erfarenhet av att arbeta med webbutveckling.
  • Gott ordningssinne, god samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta självständigt.
  • Mycket god kunskap i såväl tal som skrift i svenska och engelska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete inom ideella organisationer.
  • Erfarenhet av att utveckla och underhålla WordPress-sidor
  • Erfarenhet av att administrera Proxmox, PfSense, Synology, Windows Server, Windows 10
  • Kunskap i ryska och/eller belarusiska

Arbetstiden kommer i stor utsträckning att kunna disponeras fritt men innebär emellanåt kortare intensivare perioder. Du måste därför ha möjlighet att fördela din arbetsinsats över tid därefter. Östgruppen har kollektivavtal, och är anslutet till tjänstemannaavtalet mellan Idea och Unionen. Tjänsten är förlagd till vårt kontor, Tegelviksgatan 40 på Södermalm i Stockholm.

Vi förutsätter att du som anställd delar Östgruppens värderingar.

Tillträde:  22 maj 2017

Omfattning: Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 65 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Sista dag för ansökan: 15 maj 2017

Mer information om tjänsten fås från vice kanslichef Jon Fridholm: [email protected], 076-945 65 01. Ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till kanslichef Sofia Uggla: [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rulla till toppen