Centralasiendagarna

Söndag den 27:e november samarrangerar Östgruppen en halvdag om civilsamhället i Centralasien tillsammans med Centralasiengrupperna.

Bland talarna märks bland annat: Saadat Baigazieva (Bishkek Feminist Initiatives), Nazik Abylgazieva (Labrys) och Ukei Muratalieva (Nazik kyz, disability rights group of and for girls and young women).

Tid: 27:e november, kl 12-18.

Plats: Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40, Stockholm.

Språk: Engelska

 

Programmet hittar ni här:

central-asia-days-program

Varmt välkomna!

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.