Östgruppens årsmöte 2016

georgian-food-GeneralAlla  medlemmar i Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter kallas till årsmöte söndagen den 24 april 2016, kl. 11-15. Mötet hålls i biblioteket på bottenvåningen av Solidaritetshuset på Tegelviksgatan 40, Stockholm.

Årsmötet inleds kl 11.00 med kaffe och smörgås för de som så önskar, för att följas av årsmötesförhandlingarna. Efter en kort kaffepaus kommer Martin Kragh som leder Utrikespolitiska Institutets Rysslandsprogram och forskar i ekonomisk historia vid Uppsala Centrum för Rysslandsstudier att hålla en kort föreläsning för oss om den ekonomiska krisen i Ryssland och hur den påverkar det ryska folket. Efter att mötet avslutats kommer det att finnas georgisk plockmat till självkostnadspris för dem som önskar stanna kvar och umgås.

Schemat för dagen ser därmed ut som följer:

11.00    Kaffe och smörgås serveras.

11.15    Årsmötesförhandlingar (för detaljerad dagordning se bifogat).

12.45    Kaffepaus.

13.00    Föreläsning med Martin Kragh.

14.30    Mötets avslutande. Georgiska tilltugg till självkostnadspris för de som önskar.

Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast tre veckor före årsmötet, dvs senast den 3 april. Detta sker lämpligen genom att maila direkt till info @ ostgruppen.se

Glöm inte att betala årets medlemsavgift, om du inte redan gjort det förstås! Endast 200 kronor (150 kronor för studenter, pensionärer och arbetssökande) till bankgironumret 205-2447. Kom ihåg att du även kan betala med autogiro om du önskar det. Talonger att fylla i för att komma igång med autogirot kommer att finnas på plats under mötet eller kan laddas ner här!

Obligatorisk förhandsanmälan till [email protected] senast den 18 april. Ange om du har några allergier!

 

 

Rulla till toppen