Belarusdagarna 2016, 12-14 april

Östgruppens årliga Belarusdagar kommer att hållas i Stockholm den 12-14 april! Årets gäster är spännande, kunniga, kloka, underhållande, modiga, smarta och rika på värdefull erfarenhet som de på olika sätt kommer att dela med sig av. Vill du få en inblick i vad som händer i Belarus (Vitryssland) just nu, politiskt, ekonomiskt, socialt och kulturellt, och samtidigt träffa intressanta människor och göra nya spännande erfarenheter så se till att vara på plats! Program för webb och utskrift hittar du här nedanför. Om du skrollar ned så finner du även programinformation och kartor till de ställen vi kommer att hålla till på.

Välkommen!

Program (webb):
Belarusdagarna_2016_bild

Program Belarusdagarna 2016 för utskrift

Seminar programme: Belarus – second hand future? (för utskrift):
Programme_20160413_bild

Program Myntkabinettet den 13 april (för webben)

Rulla till toppen