Medlemsmöte

medlemannonsDen 16:e mars kl 18.00 håller Östgruppen medlemsmöte. Vi informerar om vad som är på gång i föreningen, tar in era förslag och idéer på verksamhet och diskuterar en kommande studieresa.

Efter två lyckade studieresor finns det nu planer på att genomföra ytterligare en studieresa för Östgruppens medlemmar. Det förslag som ligger på bordet är en resa till Tbilisi helgen den 24-25 september, men utrymme finns naturligtvis att komma med andra förslag. Så kom på mötet och var med och planera den!

Utöver det kommer vi att tala om de kommande Belarusdagarna och vilka möjligheter som finns att ta del av arrangemanget, hjälpa till under dem, och träffa de gäster som kommer. Vi kommer även att ta in förslag på aktiviteter inför Rysslandsdagarna och diskutera ett utkast till volontärpolicy som vi tagit fram.

Tid och plats: Onsdagen den 16 mars kl 18.00 på Östgruppens kansli, Tegelviksgatan 40, Stockholm.

Östgruppen bjuder på fika!

Anmäl er gärna till [email protected]

Väl mött!

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.