Previous event

Kvällsseminarium: Ukrainakrisen

Published Kalendarium, Övrigt österut, Seminarium, Ukraina , ,

Ukraine_Grunge_Flag_by_think0Krisen i Ukraina är ett öppet sår i dagens Europa. Hur ser framtiden ut –  för landet, för människorna och för ekonomin? Taras Danko, ekonom och forskare vid Charkivs tekniska universitet samt aktivist och medansvarig för medieprojektet Kharkiv Today, kommer att ge sin syn på läget i landet. Två svenska experter Jakob Hedenskog, FOI och Martin Kragh, Handelshögskolan och Uppsala universitet  kommer att behandla politik och ekonomi. En svensk OSSE-observatör Thomas Möller, officer, försvarsmakten berättar om sina erfarenheter. Samtalsledare: Torgny Hinnemo, journalist.

 

Språk: svenska och engelska.

Samarrangemang med OSSE-nätverket, Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter och Sällskapet för Studier av Ryssland, Central- och Östeuropa samt Centralasien.

Plats: ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm

Datum: 2015-09-22
Tid: 17:00 - 20:30