Östgruppen söker engagerad personal- och ekonomiadministratör

Logga_utvald_524x330pxÖstgruppen behöver en ny medarbetare! Vi söker dig som är en skicklig administratör, uppskattar administrativt arbete och är engagerad för de mänskliga rättigheterna. Tjänsten kombinerar ekonomi- och personalhandläggning och är på heltid. Grunden är en tillsvidareanställning vilken utökas med ett föräldravikariat från 18 augusti 2015 till 31 december 2015, med trolig möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter: Tjänsten kombinerar ekonomi- och personalhandläggning och du kommer att arbeta såväl självständigt som biträda vår ekonom och kanslichef i deras dagliga arbete. Östgruppens verksamhet har expanderat kontinuerligt under flera år och vi har idag ett behov av att utveckla vår personalhandläggning, bland arbetsuppgifterna ingår därför även att ansvara för utarbetande av till exempel personal-, miljö- samt jämställdhetspolicyer. Tjänsten inkluderar även administrativa sysslor för den löpande verksamheten på kansliet och hantering av vårt medlemsregister.

Önskvärda kvalifikationer:

  • Relevant utbildning inom ekonomi eller personalfrågor, eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt.
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Mycket gott ordningssinne, god datorvana samt mycket god administrativ förmåga.
  • God samarbetsförmåga samt god förmåga att arbeta självständigt.
  • Mycket god kunskap i såväl tal som skrift i svenska och engelska (nivå: arbetsspråk).

Meriterande:

  • Kännedom om situationen för de mänskliga rättigheterna i Östeuropa.
  • Erfarenhet av ideellt arbete.
  • Kunskap i ryska och/eller belarusiska.

Arbetstiden kommer i stor utsträckning att kunna disponeras fritt, och innebär under vissa kortare perioder intensivt arbete. Du måste därför ha möjlighet att fördela din arbetsinsats över tid därefter. Anställningen är i grunden en tillsvidareanställning på 35 % och utökas med ett föräldravikariat på 65 %, eftersom flera av våra anställda valt att gå ner i arbetstid då de har små barn hemma. Det är därför högst troligt att tjänsten kommer att kunna förlängas efter 31 december 2015. Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på 6 månader. Östgruppen har kollektivavtal, och är anslutet till tjänstemannaavtalet mellan Idea och Unionen. Tjänsten är förlagd till vårt kontor, Tegelviksgatan 40 på Söder i Stockholm.

Vi förutsätter att du som anställd delar Östgruppens värderingar. Vi ser gärna manliga sökanden!

Omfattning: 100 %, 18 augusti – 31 december 2015, med trolig möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdag: 10 juni 2015.

För mer information om tjänsten kontaktas kanslichef Sofia Uggla: uggla @ ostgruppen.se, 076-945 65 03. Ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till vår personalhandläggare Hanna Westerberg: hanna.westerberg @ ostgruppen.se.

.

Östgruppen är en ideell medlemsstyrd organisation. Vi verkar för demokrati och mänskliga rättigheter i Östeuropa. Vårt arbete är inriktat på samarbete med organisationer i regionen samt informationsspridning och opinionsbildning i Sverige. Idag är vi nio personer anställda på vårt kansli i Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rulla till toppen