Uppstart: Ryssland!

kremlin-moscow-rusia-russia-snow-Favim.com-227401Den 27:e januari kommer vi att hålla en uppstartsträff för de Östgruppsmedlemmar som är intresserade av att engagera sig i Rysslandsfrågor inom organisationen. Vi kommer att presentera de olika alternativ till verksamhet som redan finns planerad och diskutera med er hur vi bör prioritera, om ni har några egna förslag som ni vill att vi driver, och hur ni vill/kan hjälpa till att förverkliga dessa ideer. Bland de ideer som kommer att tas upp finns:

-att arrangera en fotoutställning från Dagestan?

-genomföra studieresa?

-arrangera konsert med rysk musiker?

-förslag till seminarieprogram för våren?

– solidaritetsaktioner för utsatta aktivister?

Låter det som något du skulle vilja vara med och engagera dig i? Kom isåfall och fika med oss! Det blir en avslappnad tillställning där vi ses och pratar över en kopp kaffe på café String (preliminärt, mer info kommer i januari)

Om det finns intresse så bildar vi en liten arbetsgrupp som mer regelbundet kan fortsätta ses och diskutera vidare kring de frågor vi kommer överens om.

Tid och plats: 19.00 27/1 på Café String, Nytorgsgatan 38.

OBS! Enbart för medlemmar i Östgruppen!

Rulla till toppen