Julfika för medlemmar!

GlöggVarmt välkomna på julfika för Östgruppens medlemmar! I samband med seminariet ”de hemliga soldaterna” den 3:e december kommer vi att hålla medlemsmöte för våra medlemmar. Nya medlemmar är särskilt varmt välkomna! Ta chansen att träffa personal och styrelse, lär dig mer om Östgruppen och diskutera idéer och verksamhet inför vårterminen över en tallrik borsjtj och lite glögg!

Tid: 3/12 ca kl 19. Mötet kommer att hållas i direkt anslutning till seminariet med Ella Poljakova från Sankt Petersburgs Soldatmödrar som börjar 17.30.

Plats: Svenska Institutet, Slottsbacken 10.

Föranmälan: obligatorisk föranmälan till anmalan @ ostgruppen.se senaste den 1:a december.

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.