Vinnare korade i Östgruppens MR-quizz!

Vinst_inlagaI lördags korade vi två vinnare i Umeå-upplagan av Östgruppens quizz om mänskliga rättigheter i Ryssland och Belarus. Ingen lyckades (heller) denna gång pricka in alla rätt, men två personer kom nog så nära med 10 respektive 9 rätt av 11 möjliga. Imponerande! Stort grattis till Anda Resic och Christina Kieri, som har vunnit var sitt ex av Östgruppens alldeles färska bok ”Bruksanvisning för diktatorer”. Ni får dem hem per post!

Ni som inte vann men ändå önskar ett eget ex – beställ den direkt från oss! Mer info om boken och hur du beställer den hittar du här >>

Har du lust att själv testa dina kunskaper? Du hittar ett quizz på temat mänskliga rättigheter i Belarus i vår interaktiva belaruskarta. Och när du väl är igång så bör du även pröva dina förmågor i vårt spel Tystade röster – om konsten att driva en ideell förening i Belarus. Det är mer utmanande än man kanske först kan tro!

Rulla till toppen