Medlemsmöte!

Published Belarus, Internationella torget, Medlemsmöte, MR-dagarna, Ryssland, Rysslandsdagarna, Vitryssland , ,

DSCF0044Kom och diskutera höstens verksamhet med oss på Östgruppen! Vi kommer att diskutera de tankar och planer  som redan finns på verksamhet i höst, och om ni själva har ideer som ni vill genomföra i östgruppens regi är detta rätt tillfälle att komma och diskutera dem med oss. Vi kommer också presentera de möjligheter som finns att engagera sig i Östgruppen för de som skulle vilja bli mer aktiva.

I höst kommer Östgruppen hålla 10-årsjubileum och denna fråga kommer särskilt att behandlas under detta möte, så ni som kan tänka er att vara med och planera den kvällen är särskilt välkomna. Även under Rysslandsdagarna, MR-dagarna och Bokmässan i höst kommer vi behöva hjälp av er medlemmar, så kom gärna och diskutera detta med oss.

Östgruppen bjuder på fika!

Tid: 2/9 kl 18.00 på Sensus Medborgarplatsen, Sal 311