Medlemsmöte!

Kom och diskutera höstens verksamhet med oss på Östgruppen! Vi kommer att diskutera de tankar och planer  som redan finns på verksamhet i höst, och om ni själva har ideer som ni vill genomföra i östgruppens regi är detta rätt tillfälle att komma och diskutera dem med oss. Vi kommer också presentera de möjligheter som finns att engagera sig i Östgruppen för de som skulle vilja bli mer aktiva.

I höst kommer Östgruppen hålla 10-årsjubileum och denna fråga kommer särskilt att behandlas under detta möte, så ni som kan tänka er att vara med och planera den är särskilt välkomna. Även under Rysslandsdagarna i höst kommer vi behöva hjälp av er medlemmar, så ni som vill bidra till det är också varmt välkomna att diskutera det under medlemsmötet.

Östgruppen bjuder på fika!

Tid: 2/9 kl 18.00 på Sensus Medborgarplatsen, Sal 311

Rulla till toppen