Fototävling! Vinn exklusiv fotobok!

51mQ3YAhdwLÖstgruppen drar idag igång en fototävling på temat mänskliga rättigheter i Ryssland! Skicka in dina bästa fotografier som kan kopplas till temat och vinn den exklusiva fotoboken ”White Sea, Black Sea” med fascinerande fotografier från Ryssland av fotografen Jens Olof Lasthein. Tävlingen pågår till och med den 22 augusti och vinnarna presenteras den 12 september.  I samband med Östgruppens 10-årsjubileum i höst kommer vi att trycka upp de 10 bästa fotografierna för att visas under en fotoutställning.

Observera att du ger Östgruppen rätt att använda fotografierna i sitt dagliga arbete när du skickar in dina bilder. Utöver fotoutställningen kommer vi att publicera de 10 bästa fotografierna på Facebook, och lägga till dem i vår bildbank och använda dem i vårt dagliga arbete. Du bidrar därmed till vårt arbete för mänskliga rättigheter i Ryssland bara genom att delta i tävlingen!

Läs om hur du deltar här: Regler, fototävling.

Lycka till!

Rulla till toppen