Radiosporten: Englund: ”Kommer lyfta frågan direkt när jag kommer över”

”En svensk människorättsaktivist stoppades från att resa in i Vitryssland för att titta på ishockey-VM. Detta har gjort Svenska ishockeyförbundets ordförande Christer Englund irriterad.

– Den här frågan kommer jag definitivt lyfta direkt när jag kommer över, säger Englund i Radiosportens studio.

Det var svenske aktivisten Martin Uggla som inte släpptes in i Vitryssland, trots att Vitryssland lättat på sina visumregler och har annonserat att de ska släppa in alla med biljetter till idrottsevenemanget. Det är bestämt på förhand att har man biljett ska man få komma in utan att ansöka om visum.”…

Radiosporten

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.