Corren: Stabilitet eller politiskt kaos?

Corren”I maj spelas VM i Minsk. Jon Fridholm, Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter, förtäljde om ”Presidentens jul-cup”, ett årligt event där Lukasjenkos nästan alltid vinnande lag möter internationellt inbjudna veteraner bland annat från Sverige. Östgruppen har lobbat för att VM ska flyttas, men det ser ut att ha varit ett lönlöst arbete. Lukasjenko har dessutom försäkrat sig både ekonomiskt och politiskt för det fall en bojkott skulle bli av. Förmodligen skulle en sådan nu bara verka för diktatorns fördel. Om det är en skam för IOK att Putin fick arrangera OS, bör kinderna blossa än mer på Internationella ishockeyförbundet för att den hockeytokige diktatorn i Minsk får göra VM till ett propagandajippo.”

Corren

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.