Medlemsmöte

Nu drar vi igång vårterminen med ett första medlemsmöte! Välkomna till Sensus Medborgarplatsen kl 18.00 den 13/2 för att diskutera Östgruppens verksamhet med oss. Vi kommer att börja planera en studieresa för medlemmar vi avser genomföra under våren, diskutera vilka ideer ni har på verksamhet, samt komma med förslag på aktiviteter att engagera sig i. Vi kommer naturligtvis också att berätta om senaste nytt från Östgruppen.

Vi bjuder på smörgås och kaffe/te!

Tid: 13/2 kl 18.0kafeostgr0

Plats: Sensus Medborgarplatsen, sal 303 (Stockholm)

Varmt välkomna!

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.