Östgruppen söker wordpresskunnig webbdesigner!

Östgruppen söker en webbdesigner som kan hjälpa oss att göra vår hemsida mer funktionell och attraktiv. Uppdrag kommer att vara av tillfällig karaktär och av begränsad omfattning. Du som söker måste vara beredd på att arbeta på ideell basis, men visst arvode utgår för de uppdrag vi har finansiering för.

Kvalifikationer: goda kunskaper i wordpress och php. Bra öga för webbdesign och gärna ett intresse för de frågor vi arbetar med. Kanske är du student med IT-inriktning, eller så arbetar du redan i IT-branschen och kan tänka dig att lägga några timmar i månaden på ideell verksamhet vid sidan om.

Är du intresserad av att hjälpa oss med detta, har du frågor eller tips? Skriv till [email protected]. Eller använd vårt kontaktformulär.

Wordpress-Logo

Rulla till toppen