Expressen: En ful tackling på demokratin

”(…) Svenska Vitrysslandsaktivister som Martin Uggla, som granskat hockeyvärldens kontakter med Lukasjenko, menar att regimen kommer att använda mästerskapet för att förgylla sin diktatur och för att skyla över människorättsbrotten i landet. Och svenska Amnesty har varnat för att repressionen mot regimkritiker kan komma öka i samband med nästa års mästerskap.

Men trots de varningarna har det internationella ishockeyförbundet inte omprövat beslutet att utse Vitryssland till arrangör. (…)”

Expressen

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.