Belsat: Damaged reputation: Belarus not to get involved in Eurovision?

”Swedish human rights activists call for ousting Belarus from the European Broadcasting Union (EBU) and barring the country from participating in Eurovision Song Contest.

Making a speech on Swedish Television (SVT) Östgruppen Chairman Martin Uggla put forward a proposal to exclude Belarus’ state TV from the EBU, Swedish public opinion platform Debatt reports. He refers to the value system adopted by the Union last year which inter alia states that its members should guarantee freedom of expression, promote pluralism, never depending on political interests.”

Belsat

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.