Belarusdagarna 2013 i bilder

Belarusdagarna är förbi! Tack till alla er som medverkade på ett eller annat sätt! Nya kunskaper och erfarenheter lades till gamla. Våra fantastiska gäster delade med sig på både alla plan och fyllde våra salar och salonger med energi – trots den svåra verklighet som avhandlades. I år fick vi även glädjen att lyssna till den belarusiske rockikonen Ljavon Volski. Och se den färska spelfilmen ”Viva Belarus!” som (smyg)premiärvisades på Bio Rio. Det var stort!

Fotografier © Sara Linderoth (www.saralinderoth.se)

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.