Temakväll: Föreningsfrihet i Ryssland – finns det fortfarande?

Medlemsmöte och rysk temakväll

Vad händer egentligen i Ryssland? Hur har situationen för de mänskliga rättigheterna förändrats sedan Putin kom till makten? Finns det någon föreningsfrihet längre? Lyssna på Pavel Tjikov, ordförande i den ryska människorättsorganisationen Agora som berättar om situationen för det oberoende civila samhället i Ryssland.

Nyfiken på Östgruppen också? Vill du vara med och engagera dig för demokrati och mänskliga rättigheter i öst? Kom på medlemsmöte och temakväll om Ryssland! Nya, gamla och blivande medlemmar är alla lika varmt välkomna!

Efter föredraget fikar vi tillsammans, har medlemsmöte och diskuterar vad vi i Östgruppen kan och vill göra under våren. Också du som inte är medlem i Östgruppen är välkommen på föredraget.

Tid: 24 januari 2013
Föredrag: 17.30-18.30 (på engelska)
Medlemsmöte, fika, diskussion och mingel: 18.30 – ca 20.30
Plats: Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40, Stockholm

Varmt välkommen!

Rulla till toppen