Sydsvenskan: Ännu ett val utan val

 ”Tilltaget har fått en hel del kritik i svenska medier, men Martin UgglaÖstgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter tror inte att det är nallebjörnarnas fel att Sverige inte längre har en ambassadör i Vitryssland.

– Det är andra orsaker som ligger bakom konflikten, framför allt Sveriges stöd för mänskliga rättigheter. Sedan är det en annan sak att nallebjörnarna uppmärksammats ganska mycket både i Vitryssland och Sverige, det är en kul grej som riktade strålkastarljuset på problemen.”
Sydsvenskan

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.