SR: Vitryska generaler avsatta efter nallekuppen

”I veckan avsattes två högt uppsatta generaler i Vitryssland. Anledningen sägs vara det svenska sportflygplan som flög in över vitryskt territorium och släppte ner hundratals nallebjörnar med budskap om demokrati och yttrandefrihet.

Martin Uggla från Östgruppen menar att det de två sparkade generalerna visar på en vitrysk vändning i fallet med nallebjörnarna.

– Det är en ordentlig pinsamhet för den vitryska regimen det som har inträffat, säger han.”
Sveriges Radio

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.