Prova att vara människorättsförsvarare i Vitryssland!

Published Föreningsfrihet, Publikationer, Vitryssland , , , , , ,

Vågar du prova på livet som människorättsförsvarare i Belarus (Vitryssland)? Belarusiska organisationsaktiva utsätts för oerhörda och för oss ofattbara hot och påfrestningar. Nu har du möjlighet att få lite mer förståelse för vilken verklighet de lever i. Med Tystade röster får du riskfritt uppleva några av de kränkningar som det oberoende belarusiska organisationerna råkar ut för. Provspela Tystade röster – hur länge härdar du ut?

Tystade röster – ett spel om konsten att driva en förening i Belarus är en nätbaserad interaktiv presentation som på ett konkret sätt visar hur föreningsfriheten kränks i Belarus. Spelet är en del i Östgruppens informationsarbete om det oberoende civilsamhällets svåra villkor i Ryssland och Belarus.

Och du har väl inte missat Östgruppens senaste informationssatsning bloggen “Tystade röster” – med dagsaktuella nyheter om förenings- och mötesfrihet i Ryssland och Belarus? www.tystaderoster.wordpress.com

Provspela här: ostgruppen.sandboxen.net/tystade-roste