Skrivarverkstad

Vill du också kunna ta mer aktiv del i Östgruppens informations- och påverkansarbete? Skriva en insändare, blogginlägg eller debattartikel? Vill du bli inspirerad och få lite bra tips för skrivandet? Kom på vår workshop och skrivarverkstad. I höst blir det en längre uppföljningskurs i publicitets- och påverkansarbete. Se mer information här: Kurs i publicitet och påverkan

Skrivarverkstaden äger rum kl 13-15 på Solidaritetshuset. Vid fint väder finns möjlighet att sitta ute och skriva också. Efter workshopen har vi medlemsmöte och picknick. Medlemsmötet och picknicken har vi i Vitabergsparken, läs mer här.

Obligatorisk föranmälan till skrivarverkstaden senast fredagen den 25 maj till anmalan @ ostgruppen.se.

OBS! Endast för betalande medlemmar i Östgruppen. Vill du bli medlem? Klicka här!

Rulla till toppen