Skrivarverkstad och medlemsmöte

Published Föreningsfrihet, Mötesfrihet, Östgruppen, På gång

Söndagen den 27 maj ordnar Östgruppen skrivarverkstad, medlemsmöte och picknick. Varmt välkommen!

Vill du också kunna ta mer aktiv del i Östgruppens informations- och påverkansarbete? Skriva en insändare, blogginlägg eller debattartikel? Vill du bli inspirerad och få lite bra tips för skrivandet? Kom på vår workshop och skrivarverkstad. I höst blir det en längre uppföljningskurs i publicitets- och påverkansarbete. Se mer information här: Kurs i publicitet och påverkan

Efter workshopen har vi medlemsmöte och picknick. Vi diskuterar aktuella frågor i Östgruppen – kanske planerar vi en gemensam aktion för Ales Bjaljatski? – eller vad skulle du vilja arbeta med i Östgruppen? Martin berättar också lite om den senaste tidens mediepådrag om Teliasonera och Ishockey-VM i Belarus. Vi ska även ta ett andragångsbeslut av den stadgeändring vi tog vid årsmötet (om delat ordförandeskap).

Skrivarverkstaden äger rum kl 13-15 på Solidaritetshuset. Vid fint väder finns möjlighet att sitta ute och skriva också. Medlemsmötet och picknicken har vi i Vitabergsparken (alternativt i Solidaritetshuset vid dåligt väder) kl 15-17. Picknicken tänkte vi i form av knytkalas. Tag med en rätt tillräckligt till en person + egen dryck (inkl kaffe/te) så bjuder vi varandra. Meddela gärna i förväg vad du tänker ta med, så kan vi samordna lite så att inte alla kommer med samma rätt (till anmalan @ ostgruppen.se).

Obligatorisk föranmälan till skrivarverkstaden senast fredagen den 25 maj till anmalan @ ostgruppen.se.

OBS! Endast för betalande medlemmar i Östgruppen. Vill du bli medlem? Klicka här!