DN: Vitryska regimkritiker vågar inte ta med mobiler på möten

”När vitryska regimkritiker håller möte plockar de ut batterierna ur mobilerna och lämnar telefonerna i ett annat rum. Risken är stor att säkerhetstjänsten genom fjärrstyrning använder dem för avlyssning. DN.se har träffat tre aktivister som ger nya uppgifter om den övervakningsapparat där svenska telekomföretag är en del.
[—]
Fotnot: Natalja Radzina, Andrej Bastunets och Nikolaj Kvantaliani är i Stockholm på inbjudan av organisationen Östgruppen som arrangerar en konferens om situationen i Vitryssland.”
DN

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.