P1 Morgon: TeliaSonera hjälper diktaturer kartlägga motståndare

”TeliaSonera hjälper diktaturer som Vitryssland och Azerbajdzjan att avlyssna och kartlägga regimmotståndare. Det uppger SVTs Uppdrag Granskning, som i kvällens program berättar om hur säkerhetstjänsten har fri tillgång till samtal, sms och positionering via bolagets mobilnät och till och med arbetar inne på mobiloperatörens kontor.
Hör Joachim Dyfvermark, reporter på Uppdrag granskning och Cecilia Edström, kommunikationsdirektör på Telia Sonera. Kl 7.20
Samtal med Martin Uggla, Vitrysslandkännare och ordförande i Östgruppen. Kl 6.15″
P1 Morgon

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.