Medlemsmöte och picknick

Söndagen den 27 maj ordnar Östgruppen medlemsmöte och picknick. Varmt välkommen!

Dags för medlemsmöte och picknick. Vi diskuterar aktuella frågor i Östgruppen – kanske planerar vi en gemensam aktion för Ales Bjaljatski? – eller vad skulle du vilja arbeta med i Östgruppen? Martin berättar också lite om den senaste tidens mediepådrag om Teliasonera och Ishockey-VM i Belarus. Vi ska även ta ett andragångsbeslut av den stadgeändring vi tog vid årsmötet (om delat ordförandeskap).

Vid fint väder tänkte vi vara i Vitabergsparken (alternativt i Solidaritetshuset) kl 15-17. Picknicken tänkte vi i form av knytkalas. Tag med en rätt tillräckligt till en person + egen dryck (inkl kaffe/te) så bjuder vi varandra. Meddela gärna i förväg vad du tänker ta med, så kan vi samordna lite så att inte alla kommer med samma rätt (till anmalan @ ostgruppen.se).

Före mötet arrangerar vi en skrivarverkstad för dig som vill prova på att skriva insändare eller blogginlägg. Läs mer här: Kurs i publicitet och påverkan

OBS! Endast för betalande medlemmar i Östgruppen. Vill du bli medlem? Klicka här!

Rulla till toppen