Årsmöte 2012

Ännu ett verksamhetsår går mot sitt slut. Den 31/3 är det åter dags för Östgruppens årsmöte. Efter inledande mingel och fika lyssnar vi på Rysslandskännaren och journalisten Torgny Hinnemo som kommer att dela med sig av sina iakttagelser och kunskaper om vad opinionsundersökningar egentligen säger om ryssarnas åsikter och värderingar.

Program:
10:30-11:00 – Välkomnande, fika, mingel och registrering
11:00-12:00 – Vad tycker ryssarna egentligen? Rysslandskännaren och journalisten Torgny Hinnemo analyserar ryska opinionsundersökningar.
12:00-13:00 – Lunch (på egen bekostnad) på Hermans restaurang
13:00-14:00 – Årsmöte
14:00-14:30 – På gång i Östgruppen

I år håller vi till i Hälsans hus, intill restaurang Hermans. Hit kommer du enklast med 2:ans buss mot Sofia.

Anmäl dig till [email protected], senast den 28/3

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.