UNT: Om bomben i Minsks tunnelbana

”…Expressen beställer sina debattartiklar från en dag till nästa. Man kan anta att al-Sahlani, som varit valövervakare för den europeiska säkerhetsorganisationen OSSE, fick frågan om hon inte kunde skriva något, vad som helst, med kort varsel när nyheten om bomben kom i måndags. Hon borde ha tackat nej. Teorin kan inte avfärdas, men är bara en av flera möjligheter. Oseriöst och vulgärt skriver Belarusbloggen, som dag för dag följer läget i Vitryssland, och länkar i stället till östkännaren Kalle Kniivilä som på sin blogg påminner om konflikter inom det vitryska KGB som leds av Lukasjenkos son Viktor…”
Upsala Nya Tidning

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.