GP: En misstänkt för bomben i Minsk

”…Enligt Vitryssland-kännaren Martin Uggla, ordförande i Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter, kommer bombdådet göra det ännu svårare för den vitryska oppositionen.’Väldigt tydliga konkreta konsekvenser är att man återigen drar in folk till förhör och gör husrannsakningar. Man använder gärna den här typen av händelser för att antingen bara rent trakassera eller gå hårt åt den politiska oppositionen och andra oberoende aktörer’, säger Uggla…”
Göteborgs-Posten

Beställ blankett för autogirobetalning

Fyll i formuläret nedan. Vi skickar dig då en blankett som du fyller i och skickar tillbaka i ett frankerat svarsbrev. I formulärets meddelanderuta här nedanför kan du ställa frågor, lämna ytterligare upplysningar eller skicka en hälsning, om du vill.